Ucitava li se web stranica na Vasem hostingu dovoljno brzo?

Written by Boris on . Posted in Uncategorized

Web Arena Hosting

Na internetu je bitna brzina. Niko ne želi dugo čekati da se web stranica učita. U stvari, imate oko 3 sekunde za privlačenje pozornosti posjetitelja kada posjeti Vašu web stranicu. Ako je potrebno 5 do 8 sekundi za učitavanje, posjetitelj je možda već otišao. Web stranice koje se brže učitavaju preferiraju posjetitelji i tražilice. I Google i Bing koriste vrijeme vrijeme učitavanja kao čimbenik u algoritmima za poredak web stranica. Sve više od tri sekunde je jednostavno neprihvatljivo.

Brzina hostinga – Google ranking
Provjerite Load Time web stranice na Vašem hostingu

Prije nego što počnete promjene kako bi se Vaše stranice brže učitavale, provjerite vrijeme učitavanja s GTmetrix.com ili Pingdom.com. Oba će vam pokazati koliko se brzo Vaše stranice učitavaju te ako je potrebno napravite promjene.

Hosting i brzina učitavanja

Nije tajna da web hosting može biti uzrok sporog učitavanja. Ako koristite hosting i imate web sa velikom količinom dnevnog prometa, nadogradnja na VPS ili dedicated hosting može ubrzati Vaše web stranice. Ponekad je hosting firma kod koje koristite hosting uzrok problema. Jednostavno nemaju najbolje servere ili su preopterećeni. Ti problemi se mogu riješiti prebacivanje na bolji hosting.

Hosting igra veliku ulogu u brzini vaše stranice. Shared hosting će uvijek učitavati sporije od VPS ili dedicated hosting-a. Zato je najbolje koristiti provjerenu hosting firmu i VPS ili dedicated ako želite najbrže vrijeme učitavanja.

Trackback from your site.

Leave a comment